Hoş geldiniz 22.10.2024 İzmirdebul.net 'e hoş geldiniz

Özdere’ye Nasıl Gidilir?

    Özdere’ye Nasıl Gidilir?

    Özdere İzmir’in en güzel tatil beldelerinden bir tanesidir. İzmir Özdere’ye ulaşmak için en iyi yol tarifini sizlere sunuyor ve İzmir Özdere’ye Nasıl Gidilir? sorusunun cevabını bizden başka hiçbir sitenin en iyi şekilde verebileceğini sanmıyoruz! İşte Özdere’ye çıkan bütün yollar!

     

    Özdere Nerede?

    Özdere, İzmir’in Menderes ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. İzmir şehrine uzaklığı yaklaşık 70 km dir. İzmir merkezden eshot, izban gibi toplu ulaşım araçlarıyla ulaşım yaklaşık olarak 2,5 saat kadar sürebilmektedir. Google haritalardaki konumu için tıklayın (Dikkat sitemizden ayrılacaksınız)

    İzmir Özdere’ye En Hızlı Nasıl Giderim?

    En hızlı ulaşım şekli Gaziemir üzerinden gitmektir. Ayrıntılar hemen aşağıda.

    Gaziemir Semt Garajından Minibüsle Özdere’ye Gitmek

    Özdere’ye en hızlı ulaşım şekli Gaziemir Semt Garajı üzerinden kalkan minibüslerle gitmektir. Yolu kısaltmakla birlikte nisbeten birazdan anlatacağımız İzbanla ulaşım şekline göre biraz pahalı bir alternatiftir.. Unutmadan Gaziemir Semt Garajı’na gitmek için İzban’ı kullanabilirsiniz. İzban’nın güney yönüne giden trenlerine (Cumaovası veya Tepeköy) binmelisiniz.

    Özdere’ye İzban’la Nasıl Gidilir?

    İzban’nın güney yönüne giden trenlerinden Cumaovası veya Tepeköy duraklarında duracak olan trenlerine bininiz. Cumaovası istasyonunda inerek 775 – ÖZDERE – CUMAOVASI AKTARMA MERKEZİ otobüsünü kullanarak Özdere’ye gidebilirsiniz. Yolculuk yaklaşık olarak 1,5 veya 2 saat sürmektedir. Ayrıca aynı bölgede Özdere’ye giden minibüslerde bulunmaktadır.

    Özdere’ye Seferihisar Üzerinden Nasıl Gidilir?

    Seferihisar’a gitmek için 975 – SEFERİHİSAR – F.ALTAY AKTARMA eshot otobüsünü kullanınız. Ardından 986 – ÜRKMEZ – SEFERİHİSAR otobüsüne binip Ürkmez’de inerek 778 – ÖZDERE – ÜRKMEZ eshot otobüsle Özdere’ye gidebilirsiniz. 

    Bu anlatımı özellikle Balçova, Fahrettin Altay ve Narıledere, Güzelbahçe gibi yerlere yakınsanız tavsiye ediyoruz. 

    Seferihisar’la ilgili yol tarifi için ; Seferihisar Yol Tarifi Yazımıza Bakınız. 

    Özdere’ye Hangi Otobüsler Gider

    775 – ÖZDERE – CUMAOVASI AKTARMA MERKEZİ

    778 – ÖZDERE – ÜRKMEZ

    Paylaşmaya var mısın? Bizi lütfen yalnız bırakma...
    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ